مرکز توزیع رایگان کاندوم فروشگاه اینترنتی سه به دو
بیماری های جنسی نگرانیهای بسیاری را برای آینده سلامت جامعه ترسیم کرده است. به خصوص آنکه سهم روابط مراقبت نشده جنسی در ابتلا به ایدز افزایش یافته و نیاز به ابتکار عمل و بکارگیری روشهایی کاراتر برای کنترل ابتلا به ایدز است.
تاثیر کاندوم در پیشگیری از بیماری های آمیزشی به چه صورت است . کاندوم ها باید به طور درست و مداوم برای جلوگیری از HIV و بیماری های آمیزشی STI استفاده شوند. اگر شما به طور درست و مداوم از کاندوم ها استفاده نکنید یا کاندوم استفاده شده دارای کیفیت مطلوبی نباشد، در نتیجه ممکن است سبب انتقال عفونت های STI یا ایدز شوند و همچنین می تواند تا حد بسیار خوبی از بارداری پیشگیری کند.
ممکن است کاندوم در بین اقشار مختلف جامعه نام های مختلفی داشته باشد، اما تقریبا تمام افراد نام کاندوم را شنیده اند و با آن آشنایی دارند. کاندوم ها برای جلوگیری از بارداری و همچنین جلوگیری از انتقال بیماری های مقاربتی استفاده می شوند. همین دو کاربرد می توانند دلیل بسیار قانع کننده ای باشند که در هر دفعه رابطه جنسی از آنها استفاده شود.
اگر هنوز در مورد روش استفاده از کاندوم ها و همچنین چگونگی عملکرد آنها شک دارید بهتر است این مطلب را تا آخر و با دقت بخوانید.
آیا کاندوم در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مقاربتی موثر است؟
استفاده از کاندوم به صورت ۱۰۰ درصد پیشگیری از بیماری های مقاربتی را تضمین نمی کند. تنها استفاده کردن از کاندوم بدون در نظر گرفتن سایر نکات پیشگیرانه نمی تواند به شما تضمین ۱۰۰ درصدی برای عدم ابتلا به بیماری های مقاربتی را بدهد.
اما استفاده از کاندوم در روابط جنسی می تواند تا حد زیادی احتمال ابتلای شما به بیماری های مقاربتی را کاهش دهد.
کاندوم ها در پیشگیری از ابتلا به بیماری های مقاربتی نظیر سوزاک، زگیل تناسلی، کلامیدیا و ایدز بسیار موثر هستند. این بیماری ها خطرناک هستند لذا مقابله با ابتلا به آنها بسیار مهم است.
آیا کاندوم برای پیشگیری از بارداری موثر است؟
بله، کاندوم اگر درست مورد استفاده قرار گیرد می تواند تا حد بسیار خوبی از بارداری پیشگیری کند. البته به یاد داشته باشید که درصد پیشگیری آنها ۸۵ درصد است که این قضیه به این معناست که اگر فقط از کاندوم استفاده شود از هر ۱۰۰ رابطه جنسی ۱۵ نفر با بارداری ناخواسته مواجه می شوند. شاید تنها راه پیشگیری از بارداری با بازده ۱۰۰ درصد، عدم برقراری رابطه جنسی می باشد!
کدام نوع کاندوم برای پیشگیری از بیماری های مقاربتی بهتر هستند؟
انواع بسیار مختلفی از کاندوم وجود دارد. کافیست به بخش کاندوم های فروشگاه اینترنتیسه به دو نگاهی بیاندازید تا خودتان به این قضیه پی ببرید. کاندوم های لاتکس از جمله اینها هستند. همچنین کاندوم های عاجدار، خاردار، رنگی و حتی طعم دار نیز در فروشگاه وجود هستند.
حقیقت این است که بافت، رنگ و طعم کاندوم اهمیت خاصی ندارد و انتخاب آنها صرفا به سلیقه خود شما برمی گردد. اما نوع ماده ای که در کاندوم استفاده شده است بسیار مهم است. کاندوم های ساخته شده از لاتکس برای پیشگیری از بیماری های مقاربتی بهتر عمل می کنند. کاندوم های ساخته شده از پوست حیوانات تا به این حد کارایی ندارند.
چگونه باید از کاندوم استفاده کنم؟
داشتن کاندوم در خانه الزامیست. برای هر رابطه جنسی از یک کاندوم استفاده کنید و بعد از استفاده با رعایت نکات بهداشتی آن را دور بیاندازید.برای هر نوع رابطه جنسی (دهانی، واژن و مقعدی) از کاندوم استفاده کنید. برای تغییر از یک نوع رابطه جنسی به نوعی دیگر، کاندوم را نیز تعویض کنید.
در کل طول رابطه جنسی از کاندوم استفاده کنید و در هیچ مرحله ای از رابطه آن را در نیاورید. اگر پاره شد و یا هر مشکلی دیگری برای آن به وجود آمد رابطه را قطع کنید و کاندوم را تعویض کنید.
چگونه کاندوم را به صورت صحیحی روی آلت تناسلی باید گذاشت؟
برای اینکه یک کاندوم بتواند کارایی مناسبی داشته باشد. بایدبه صورت صحیحی از آن استفاده شود. در غیر این صورت ممکن است پاره شود.
روغن های چرب کننده ساخته شده از سیلیکٌن و آب، با کاندوم سازگار هستند و تاثیر کاندوم را افزایش داده و برای رابطه های جنسی مقعدی بسیار مناسب هستند. اگرچه افراد زیادی از روغن های شخصی خود مانند لوسیون های لوازم بهداشتی و آرایشی، کرم ها، ژل های نفتی و روغن های پخت و پز برای تماس جنسی استفاده می کنند که این روغن ها ممکن است سبب پاره شدن و لیز شدن کاندم گردند.
برای افرادی که دارای رابطه جنسی مقعدی هستند، کاندوم های چرب و روان کننده که باعث لیز شدن و جلوگیری از پاره شدن کاندوم پیشنهاد می شوند. زمانی که در رابطه های مقعدی به طور درست و مداوم از کاندوم استفاده می شود، کاندوم ها به تنهایی ۷۰% تاثیر گذار خواهند بود. اما وقتی برای رابطه مقعدی از کاندوم و روغن های چرب کننده باهم استفاده شوند، در نتیجه درصد پاره شدن کاندوم از ۲۱.۴% به ۳% کاهش می یابد.
- اطمینان حاصل کنید که کاندوم در شرایط قابل قبولی قرار دارد. آن را از لحاظ سلامتی چک کنید که هیچ گونه پارگی و یا سوراخی نداشته باشد. تاریخ مصرف آن را نیز بررسی کنید و در صورت منقضی شدن به هیچ عنوان از آن استفاده نکنید.
- در حالت نعوظ، کاندوم را بر روی سر آلت تناسلی خود قرار دهید و سپس آن را با دست در امتداد آلت تناسلی باز کنید و بالا بکشید. اگر شما ختنه نشده اید، قبل از استفاده از کاندوم، پوست ختنه گاه را عقب بکشید.
- ۱ تا ۱.۵ سانتی متر از نوک کاندوم را فضای خالی بگذارید که جا برای جمع شدن مایع منی وجود داشته باشد. این کار از پاره شدن کاندوم جلوگیری می کند. در برخی از کاندوم ها توسط سازنده، مخزن کوچکی در نوک آن برای جمع شدن مایع منی تعبیه شده است.
- در هنگام پوشیدن کاندوم، نوک آن را با دست نگه دارید و سپس آن را در امتداد آلت تناسلی خود باز کنید.
- برای پیشگیری از پاره شدن کاندوم می توانید از مقدار مناسبی روان کننده ها استفاده کنید. از روان کننده هایی با پایه آب استفاده کنید. از روان کننده هایی با پایه ی نفت مانند وازلین، لوسیون، روغن بچه و یا روغن ماساژ اجتناب کنید. این مواد می توانند منجر به تضعیف لاتکس و در نهایت پاره شدن آن شوند.
دیدگاه خود را بنویسید